Volgers

maandag 7 april 2014

Pasen...

Hallootje!

Wat een stralende ochtend, heerlijk! 
Ook een drukke ochtend, dus ik kom snel tussen neus en lippen door mijn blog voor vandaag schrijven. 
Op speciaal verzoek: Paaskaarten.

Over 2 weken is het zover, dus je hebt nog even de tijd om leuke Paaskaarten te maken, óf natuurlijk bij mij in de webwinkel te bestellen. Doe het voor Stg. Kika, elke kaart is een donatie waard!

En je Paaskaarten voorzie je natuurlijk ook van leuke embossing of stansjes. 


Bij dit kaartje heb ik gewerkt met effen kleuren als achtergrond. De embossing is gemaakt op gebroken wit en voorzien van een blauw inktrandje. Het plaatje wordt 3D gemaakt en vervolgens op de kaart geplakt. Een strik, een bloem en de houten lieveheersbeestjes maken het geheel af. Een leuk maar simpel Paaskaartje.


De lammetjes mogen natuurlijk niet ontbreken op de Paaskaarten. Hier gekozen voor een gestippelde achtergrond. Een leuk vierkant gestanst en deze op de kaart geplakt. Het lammetje ook weer 3D gemaakt en de kaart verder opgesierd met een strikje en de leuke zilveren vlindertjes. 


En bij deze kaart weer gekozen voor een embossing, afgezet met lint in de kleuren van het plaatje. Wat vlindertjes sieren de kaart op. Daar het al vrij grote plaatjes telkens zijn, zijn de kaarten verder wat 'simpeltjes' gehouden. Maar zeg nou zelf, is dit geen snoezig Paaskaartje?

Voor meer Paaskaarten kijk je op de site. Ze zijn te vinden in de categorie Blanco vanaf nummer 114, en bij Overige op pagina 7 vind je er ook nog een paar. 
Morgen laat ik je wat leuke Paas-decoratie-ballen zien. 

Tot dan!

Creatieve groetjes, Gaby

www.dolfijnecreaties.nl

1 opmerking:

  1. Wat een superleuke en vrolijke Paaskaartjes!!!

    Groetjes Erika

    BeantwoordenVerwijderen