Volgers

maandag 17 maart 2014

Babietjes...

Goedemorgen!

Heb jij ook dit weekend leuke kaartjes gemaakt? 

Zoals vele wellicht al langere tijd weten ben ik sinds kort in het bezit van een Big Shot (stansmachine) en daardoor helemaal verslaafd geraakt aan malletjes. De één is nog mooier als de ander, en het combineren van verschillende malletjes met elkaar is iets wat ik de laatste tijd graag doe. Lekker drukke kaartjes maken.

Maar niet iedereen houdt ervan. Het is ook een hele uitdaging om kaartjes te maken met alléen maar malletjes, of in combinatie met mooie embossing. Op deze manier ging ik aan de slag met baby-kaartjes. 


Dit was het eerste kaartje, gemaakt met de mooie mallen van Marianne Design. Heel neutraal, en de kleur kan zowel voor een jongetje als een meisje gebruikt worden. Toen deze kaart in de webwinkel terecht kwam, was deze dan ook zo verkocht. Op de site zijn ze nog in het geel en roze te zien, maar ook hier weer net even anders...


Het tweede kaartje is gemaakt met embossing erbij (het waslijntje met de baby-kleertjes). Ook hier weer voor een neutrale kleur gekozen, maar je ziet dat het door de embossing weer net een ander effect geeft. Ook dit kaartje was binnen no-time verkocht...

Dit weekend maakte ik 2 identieke baby-kaartjes, eentje in het blauw en de ander in het roze. Ook weer heel simpel, maar mooi door zijn eenvoud. Eerst een achtergronddessin gebruikt, en hierop een mooie mal van Joy Crafts. Dan ook weer de kinderwagen en verder opgesierd met een strik en 2 paper-flowers. 
Hoe vind jij dit idee? 

Deze kaartjes staan sinds dit weekend in de webwinkel en ik ben heel benieuwd wanneer ze verkocht worden. Misschien wel door jou?

Help "Dol-fijne" Creaties de mijlpaal van 5000 kaartjes voor Kika dit jaar te bereiken!
Elke kaart is een donatie waard!
Doen!!!

Een mooie dag en tot morgen.

Creatieve groetjes, Gaby


Geen opmerkingen:

Een reactie posten